Academie

Het traject

De opleiding bestaat uit vijf modules. Elke module is opgedeeld in vier collegedagen: zestien in de hoofdfase en vier in de afstudeerfase. Op deze dagen staat de theorie en het ontwikkelen van de kennis, vaardigheden en attitude centraal. Het is mogelijk om de modules los van elkaar te volgen. Naast de college bijeenkomsten moet je rekening houden met 8 uur zelfstudie per week. Je ontvangt tijdens de eerste lesdag de studiewijzer en dan wordt dit inhoudelijk toegelicht. Als student van de Boszhard Academie word je opgeleid als beginnend Presentator. Je bent dan breed opgeleid om te kunnen presenteren op verschillende media-platformen zoals radio, televisie, sociale media en exposure. In verschillende contexten zoals, dagvoorzitter, entertainment, pitchen, diepte-interview en vlogger. De doelgroepen kunnen variëren van kinderen tot volwassenen. Alle soorten culturen en nationaliteiten komen aan bod en daarnaast leer je uiteenlopende onderwerpen bespreekbaar te maken waarin empathisch vermogen belangrijk is.

Masterclasses

De studenten worden bijgestaan door presentatoren en trainers die zelf actief zijn in het werkveld. De talenten krijgen masterclasses van o.a. Ron Boszhard (presentator AVROTROS), presentatiecoach Simone van den Ende (van o.a. Chantal Janzen en Linda de Mol), talentenscout Britt van der Gaag (Casting director MULTA Casting), Marcel Bamberg (Dagvoorzitter en Presentator), Rian Gerritsen (Actrice en theatermaker), Laurien Verstraten (Presentatrice) en nog veel meer.

Kansen

Na de toelating is het mogelijk om jouw talenten te laten zien. Er bestaat een kans dat je opgenomen wordt in het talentenbestand van een castingbureaus. Om dit te bereiken is het eerst van belang om je aan te melden voor de auditie voor komende periode.

Klik daarom op de onderstaande button om je aan te melden voor de auditie.

Neem contact met ons op


    Vragen worden binnen 2 werkdagen beantwoord.