Interviewtechnieken

"Onthul het verhaal, beheers het gesprek"

Masterclass met Ron Boszhard over interviewtechnieken
In de wereld van communicatie is het interview een krachtig instrument om verhalen te ontrafelen, inzichten te delen en de diepte van kennis te peilen. Maar wat maakt een interview meesterlijk?
Welkom bij onze exclusieve masterclass Interviewtechnieken met Ron Boszhard, waar we je de geheimen onthullen van boeiende, onthullende en effectieve interviews. Of je nu een journalist, HR-professional, podcaster bent, of gewoon nieuwsgierig bent naar de kunst van het interviewen, deze masterclass zal je interviewvaardigheden naar een nieuw hoogtepunt brengen.

Specificaties

Wat je leert in deze masterclass:

De Kunst van de Juiste Vragen:

Ontdek hoe je de juiste vragen stelt om verborgen verhalen naar boven te halen, diepgaande inzichten te verkrijgen en de essentie van je gesprekspartner te vangen.

Creëer Vertrouwen en Openheid:

Leer hoe je een sfeer van vertrouwen en openheid creëert, zodat je gesprekspartners zich vrij voelen om hun verhaal te delen.

Omgaan met Onverwachte Wendingen

Leer hoe je flexibel kunt reageren op onverwachte wendingen in het gesprek en deze kunt gebruiken om het verhaal te verrijken.

Lichaamstaal, Stemgebruik en Empathie:

Ontdek de nuances van lichaamstaal, stemgebruik en empathie om de kracht van je interviews te vergroten en een diepere verbinding met je gesprekspartners te creëren.

Of je nu carrière wilt maken als interviewer of gewoon je gespreksvaardigheden wilt verfijnen, deze masterclass is jouw sleutel tot meesterlijke interviewtechnieken. Schrijf je vandaag in en beheers de kunst van het interviewen!

- Eerstvolgende lesdagen worden binnenkort bekend gemaakt

Jouw docent

Ron Boszhard

Neem contact met ons op


    Vragen worden binnen 2 werkdagen beantwoord.