Spreken met zelfvertrouwen

De camera vangt niet alleen beelden, maar ook emoties, overtuiging en charisma. Het is het venster naar een wereldwijd publiek, en jij, als professional, kunt de hoofdrolspeler zijn in je eigen verhaal. Welkom bij de meesterlijke kunst van presenteren voor de camera, waar elke blik, elk woord, en elke glimlach telt.

Specificaties

Wat je leert in deze masterclass:

1: Camera-vertrouwdheid

Ontdek hoe je je op je gemak kunt voelen voor de lens. Leer de geheimen van het opbouwen van een authentieke, verbonden relatie met je kijkers, zelfs als ze duizenden kilometers ver weg zijn.

2: Spreken met impact

Beheers de kunst van krachtige en overtuigende communicatie. Leer hoe je je boodschap met zelfverzekerdheid en helderheid kunt overbrengen, zodat deze blijft hangen bij je publiek.

3: Houding

Leer de subtiele kunst van lichaamstaal en gezichtsexpressie voor de camera. Ontdek hoe je je non-verbale communicatie kunt inzetten om je verhaal te versterken en je kijkers te betrekken.

4: Aandacht vasthouden

Verander je ideeën in boeiende content die de aandacht van je publiek vasthoudt. Leer storytellingtechnieken die je verhalen onvergetelijk maken.

Waarom is dit belangrijk?

In onze digitale wereld is presenteren voor de camera een vaardigheid die essentieel is voor succes in vrijwel elke branche. Of je nu je merk promoot, een onlinecursus geeft of gewoon je verhaal wilt delen, deze meesterclass geeft je de tools en het vertrouwen om te schitteren voor de camera als een professional. Laat je stem weerklinken en laat je publiek geïnspireerd achter. Het is tijd om je presentatievaardigheden te transformeren en je verhaal naar nieuwe hoogten te tillen.

- Eerstvolgende lesdagen worden binnenkort bekend gemaakt

Jouw docenten

Laurien Verstraten

Nina Jilesen

Neem contact met ons op


    Vragen worden binnen 2 werkdagen beantwoord.