Allround presenteren

Presenteren is een kunst en kwaliteit die velen willen beheersen.
Deze vierdaagse cursus is ontworpen om jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Deze vier onmisbare masterclasses helpen je te schitteren op het podium, in de vergaderzaal of zelfs voor de camera. Wie ben jij als presentator en waar liggen jouw talenten?

Specificaties

Dag 1: Autocue

In de wereld van professioneel presenteren, is het vermogen om vloeiend en zelfverzekerd te spreken voor de camera een vaardigheid die steeds belangrijker wordt. Een van de krachtigste hulpmiddelen om dit te bereiken is de autocue, ook wel bekend als een teleprompter. Een masterclass in autocue presenteren biedt sprekers de kans om deze technologie te omarmen en hun presentatievaardigheden naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Dag 2: Improviseren met presenteren

In de wereld van presenteren en spreken in het openbaar is het vermogen om te improviseren vaak een onderscheidende factor tussen goede sprekers en geweldige sprekers. De masterclass “Improviseren met Presenteren” biedt een waardevolle gelegenheid om deze cruciale vaardigheid te ontwikkelen en te verfijnen.

Het vermogen om te improviseren met presenteren is van onschatbare waarde, of je nu een professionele spreker, docent, zakelijke presentator of zelfs een entertainer bent. Het stelt je in staat om flexibel te reageren op elke situatie en je publiek te blijven boeien, zelfs als de omstandigheden veranderen. Deze masterclass biedt de nodige tools, technieken en oefeningen om je zelfvertrouwen te vergroten en je te helpen uitblinken in de kunst van improviserend presenteren. Verander onzekerheid in kracht en creëer presentaties die blijven hangen en inspireren.

Dag 3: Podcast & Interviewtechnieken

In de digitale wereld van vandaag is de podcast een krachtig medium geworden om verhalen te delen, informatie over te dragen en een publiek te bereiken. Voor diegenen die hun stem willen laten horen en hun passie of expertise willen delen, is er geen betere manier dan een podcast te lanceren. De masterclass podcast biedt een boeiende en diepgaande ervaring om je reis als podcaster te versterken en te verfijnen. Daarnaast ga je aan de slag met interviewtechnieken. Of je nu carrière wilt maken als interviewer of gewoon je gespreksvaardigheden wilt verfijnen, deze masterclass is jouw sleutel tot meesterlijke interviewtechnieken. Schrijf je vandaag in en beheers de kunst van het interviewen!

Dag 4: Radio

Radiopresentatie is de kunst van het beïnvloeden van luisteraars met je stem en woorden. Of je nu geïnteresseerd bent in muziek, nieuws, verhalen of interviews, deze masterclass biedt de sleutel tot het ontgrendelen van je potentieel als radiopresentator. Betreed de wereld van de zenders met vertrouwen en passie, en maak je klaar om een onuitwisbare indruk achter te laten in de harten en hoofden van je luisteraars. Laat je stem stralen op de radiogolven en deel jouw verhaal met de wereld.

Eerstvolgende lesdagen:
- 24 februari - 2 maart - 16 maart - 23 maart

Jouw docenten

Laurien Verstraten

Nina Jilesen

Kai Merx

Ron Boszhard

Neem contact met ons op


    Vragen worden binnen 2 werkdagen beantwoord.