Stemkunst

“Ontgrendel het geheim van overtuigende communicatie in het bedrijfsleven met onze meeslepende Masterclass Stemgebruik. Leer hoe je jouw stem als een krachtig instrument kunt inzetten om te inspireren, leiden en beïnvloeden. Ontdek de kunst van helderheid, zelfvertrouwen en impact in elke zakelijke situatie. Bereid je voor om te schitteren en je boodschap met overtuiging over te brengen. Klaar om de wereld te laten horen wat jij te zeggen hebt? Sluit je aan bij onze Masterclass en maak je stem de spil van jouw succes in het bedrijfsleven.”

Specificaties

Wat je leert in deze masterclass:

In deze masterclass vindt individuele coaching voor de groep plaats. Op basis van wat de deelnemers laten zien, wordt de theorie van het overtuigen uitgelegd en krijgen deelnemers direct de kans om verbeterpunten opnieuw toe te passen. Tussendoor worden er groepsoefeningen gedaan en filmpjes getoond van inspirerende sprekers.

Een aantal onderdelen staan deze dag centraal:
  • Basistechnieken stem, spraak, adem en houding.
  • Het vergroten van je stemexpressie door gebruik te maken van inhoudelijk structuur met retorische stijlkenmerken.
  • De 3 pijlers van overtuigen met speciale aandacht voor de stem- en presentatiekenmerken die ervoor zorgen dat je overkomt als autoriteit op jouw vakgebied. (bijv. strategische pauzes, korte bevestigende zinnen en het innemen van ruimte)
  • Het laten doorklinken van de juiste onderliggende boodschap: Kun je spreken zonder onderliggende boodschap als het zakelijk moet zijn? Of doelbewust een onderliggende boodschap toevoegen zoals urgentie of empathie?
  • Inspirerend en boeiend spreken door te variëren in tempo en ritme, melodie, dynamiek en klankkleur.
  • Je authentieke spreekstijl ontdekken.

- Eerstvolgende lesdagen worden binnenkort bekend gemaakt

Jouw docent

Liselotte Hambeukers

Neem contact met ons op


    Vragen worden binnen 2 werkdagen beantwoord.