Multa Casting

Ben jij al even bezig met acteren of presenteren en wil je meer opvallen bij ons en onze opdrachtgevers? Geef je dan nu op voor deze masterclass in samenwerking met MULTA CASTING!

Specificaties

Wat je leert in deze masterclass:

Tijdens deze masterclass zorgen wij er samen in één dag voor dat je meer kans maakt op leuke opdrachten. Je zal naar huis gaan met een hele dosis handige tips. Ben jij dus benieuwd hoe jij jezelf beter in de markt kan zetten als acteur of presentator? Schrijf je dan nu in voor deze masterclass acteren met Rian Geriritsen of presenteren met Ron Boszhard.

 

Tijdens de masterclass zullen wij aandacht besteden aan het maken van gloednieuwe castingfoto’s voor je portfolio/CV, een voorstelvideo/presentatie voor je showreel en krijg je tips & tricks van professionals die jou verder helpen als acteur. Je wordt op deze dag bijgestaan door actrice Rian Gerritsen/ presentator Ron Boszhard en Casting Director Lara de Vlieger/ Britt van der Gaag. De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld: stemgebruik, houding, spel -en improvisatietechnieken, zelfreflectie, interviewtechnieken showreel, CV & het maken van een goede castingtape.

 

In deze masterclass ga je in gesprek over jou als acteur/ presentator en wat je nog zou willen leren. We gaan er samen naar kijken wie jij bent als acteur en wat er nodig is om jou te laten uitblinken tijdens audities. 

Hoe ziet de dag eruit?

De masterclass zal op het kantoor van MULTA Casting plaatsvinden, Energieplein 9 in Haarlem. Het programma start om 09.30 en duurt tot 17.30 uur.

 

In de ochtend wordt er kritisch gekeken naar jouw showreel en opmaak van CV & foto’s. Ook zullen we werken aan een voorstelvideo en worden er foto’s gemaakt die je later kunt toevoegen aan je CV. In de middag gaan we doormiddel van praktische oefeningen inzoomen op wie jij bent als acteur en hierop reflecteren.

Dit is inclusief:
  • 1 masterclass van een bekende actrice (Rian Gerritsen) & 1 masterclass van een Casting Director
  • Een fotoshoot
  • Een voorstel/presentatie video die je kunt toevoegen aan showreel
  • Koffie, thee en uitgebreide lunch

Eerstvolgende lesdag:
6 april - presenteren

* voorwaarde minimaal 10 deelnemers

Jouw docent

Ron Boszhard
- Presenteren

Rian Gerritsen
- Acteren

Neem contact met ons op


    Vragen worden binnen 2 werkdagen beantwoord.